Beleggingspanden

Heeft u spaargeld op de bank staan, maar bent u niet tevreden over wat het u jaarlijks aan spaarrente oplevert? Gaat uw zoon of dochter in Groningen studeren en vindt u het zonde om iedere maand honderden euro’s aan kamerhuur te betalen? Dan kan het kopen van een beleggingspand in Groningen misschien interessant voor u zijn. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die er zijn en rekenen voor u uit welk rendement u op uw investering kunt behalen.

Beleggingspand kopen

Er zijn verschillende typen vastgoed waarin u kunt beleggen. Van winkelpanden tot studentenhuizen, en van kantoorgebouwen tot appartementencomplexen. Samen met u bekijken wij welk type vastgoed het beste bij u past en gaan wij op zoek naar een voor u geschikt beleggingsobject. Omdat wij het belangrijk vinden om onze klanten op ieder punt te ontlasten, begeleiden wij u niet alleen tijdens het aankooptraject, maar ook daarna. Dit doen wij door het commercieel, financieel en technisch beheer van uw pand volledig voor onze rekening te nemen. En door in te loggen op ons geavanceerde beheersysteem, heeft u als verhuurder op ieder moment volledige inzage in hoe het ervoor staat met uw beleggingspand.

Beleggingspand verkopen

050Vastgoed is altijd op zoek naar interessante beleggingspanden in Groningen. Wilt u één of meerdere beleggingspanden verkopen? Neem dan contact met ons op.

Beleggingspand verhuren

Door te kiezen voor 050Vastgoed, kiest u als verhuurder voor gemak en zekerheid. Wij zien erop toe dat uw huur binnenkomt, verzorgen de (financiële) administratie en zitten er bovenop als een huurder niet betaalt. En zegt een huurder de huur op? Dan zorgen wij voor een nieuwe huurder. Dankzij onze uitgebreide database met woningzoekenden, weten wij leegstand vrijwel altijd te voorkomen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het mislopen van huurinkomsten.

Wilt u het nieuwste aanbod als eerste ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in om uzelf te abonneren op onze nieuwsbrief.