Beschrijving

PER 1 JUNI BESCHIKBAAR: RUIME SENIORENWONING IN HET COMPLEX DE WIEKEN

Aan de Schoollaan is per 1 juni deze ruime seniorenwoning beschikbaar in het senioren complex De Wieken te Eelde. Het appartement 20E is gelegen op de begane grond van het complex. 

Het appartement heeft een totale woonoppervlakte van ca. 69m2 en zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken (ca. 41m2), aparte slaapkamer (ca. 15m2), een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel en nog een apart toilet in de hal bij binnenkomst van het appartement. Tevens beschikt het appartement over een eigen terras en een eigen inpandige berging van ca. 5m2. De vloer van het appartement wordt aangeboden ter overname.

Het complex beschikt over servicegerichte diensten zoals schoonmaak gemeenschappelijke ruimte, onderhoud groenvoorziening, lift onderhoud, container huishoudelijk afval en glasbewassing.

De huurprijs bedraagt €716,- kaal per maand. De servicekosten van het complex voor bovengenoemde diensten bedragen €79,- per maand. De totale huurprijs bedraagt dus €795,- exclusief per maand. Huurder dient zelf de (nuts)voorzieningen te verzorgen.

Bent u geïnteresseerd in een woning in dit complex? Reageer dan via onze website of bel met 050 - 364 62 19.

Kenmerken