Beschrijving

PER 1 JUNI BESCHIKBAAR: ZELFSTANDIG APPARTEMENT NABIJ HET NOORDERPLANTSOEN!

Dit leuke recent gerenoveerde appartement komt per 1 juni beschikbaar aan de Kleine Kruisstraat in Groningen. In totaal zitten er vier appartementen in de woning, allemaal zelfstandig. 

Het appartement is gelegen in binnenstad-Noord en ligt op steenworp afstand van het populaire park Het Noorderplantsoen. Het centrum is op enkele minuten loopafstand en ook het openbaar vervoer is om de hoek.

De huurprijs bedraagt €1.025,- inclusief gas, water en elektra, stoffering en televisie en internet.

Bel voor meer informatie naar 050 - 364 62 19 of mail naar info@050vastgoed.nl.

Indeling

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping aan de zijkant van het pand. Zowel de keuken als badkamer zitten aan de achterzijde van het pand. De slaapkamer en woonkamer aan de voorzijde. 

De keuken is voorzien van een strak uiterlijk en beschikt over al het wensbare inbouwapparatuur, zoals een koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, afzuigkap, ruime spoelbak, vaatwasser en combi-oven. Het keukengedeelte is open ten opzichte van de woonkamer een heeft een totale oppervlakte van circa 26m2. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot zowel de badkamer als de slaapkamer. Beide zijn afsluitbaar. 

De badkamer is circa 5m2 groot en voorzien van een ruime douche, wastafel met meubel, designradiator en een zwevend toilet.

Tevens beschikt het appartement over een nette vloer, raambekleding en een AEG-wasmachine en -droger.

Bijzonderheden

- Geheel gerenoveerd;
- Gunstige ligging nabij het noorderplantsoen;
- Huurtermijn van minimaal 1 jaar;
- Niet geschikt voor 2 personen;
- Inclusief G/W/L en televisie en internet;

Kenmerken