Beschrijving

PER 1 MEI 2021 BESCHIKBAAR: SCHIPPERSWONING MET TWEE SLAAPKAMERS!

Per 1 mei 2021 is deze zeer net afgewerkte schipperswoning te huur aan de Van Julsinghastraat 12 te Groningen. De woning is gelegen in de populaire Oosterpoortbuurt. Zowel de supermarkt, het openbaar vervoer en andere faciliteiten liggen om de hoek. Er is een mogelijkheid om (betaald) te parkeren in de straat.

De huurprijs bedraagt €1.100,- inclusief servicekosten. De (nuts)voorzieningen, zoals G/W/L en televisie en internet dient huurder zelf te verzorgen. De borg bedraagt éénmaal de maandhuur. 

Geïnteresseerd in deze woning? Reageer dan via de website of bel met 050 - 364 62 19.

Indeling

Vanuit de voordeur kom je terecht in de lange hal die toegang biedt tot zowel de keuken als woonkamer. Aan het einde van de hal bevindt zich ook de wasruimte, met ruimte voor een wasmachine en droger en een berging. De keuken heeft een oppervlakte van circa 11,5m2 en is voorzien van een inbouw koelkast, vaatwasser, combi magnetron, 4-pits kookplaat en afzuigkap. 

De totale grootte van de woonkamer is circa 11,5m2. Door de grote raampartij wordt de woonkamer voorzien van prettig daglicht. 

De gehele begane grond is voorzien van vloertegels, vloerverwarming en raambekleding.

*De eetkamermeubels staan enkel op de foto, maar behoren niet tot de woning.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zicht het toilet met wastafel, de badkamer en twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een wastafel met bijhorend meubel en een douche. 

De eerste slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van het pand, is circa 12m2 groot en de tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde, is circa 8m3 groot.

De gehele eerste verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en raambekleding.

Tuin

De openslaande deuren in de keuken geven toegang tot de achtertuin van circa 8m2, tevens voorzien van een afsluitbare schuur.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1891
- Begane grond voorzien van vloerverwarming
- Energielabel B
- Airco op 1e verdieping
- Zonnepanelen
- Veel bergruimte

Kenmerken