Beschrijving

PER DIRECT BESCHIKBAAR!

Deze prachtige, moderne benedenwoning is per direct beschikbaar! De woning heeft een totale woonoppervlakte van 61 m2 en is volledig voorzien van een PVC visgraat vloer. De badkamer, het toilet en de keuken zijn recentelijk gerenoveerd.

De woning is gelegen in de wijk Helpman. De wijk is voorzien van diverse voorzieningen, zoals scholen, supermarkten (en andere winkels) en het openbaar vervoer. Er is een mogelijkheid een parkeervergunning aan te vragen.

De huurprijs bedraagt €1.250,- exclusief per maand. Hier zitten enkel de servicekosten bij inbegrepen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor voorschot levering en diensten.

Geintresseerd? Neem telefonisch contact op via 050 - 364 62 19 of reageert via onze website.

Indeling

De voordeur geeft toegang tot de hal. Aan de linkerkant, gelegen aan de voorzijde van het appartement is de eerste slaapkamer. De slaapkamer is circa 10 m2. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is circa 6 m2 groot. De openslaande deuren in de slaapkamer bieden toegang tot de ruime tuin. Daarnaast beschikt de slaapkamer over een PAX kledingkast en een kleine ruimte geschikt voor een wasmachine en droger. 

De woonkamer is circa 25 m2 groot en is voorzien van een moderne open keuken. De keuken beschikt over een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat en wordt nog voorzien van een afzuigkap. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin middels openslaande deuren. 

De gerenoveerde badkamer beschikt over een wastafel met spiegel en ruime inloopdouche voorzien van LED-verlichting, regendouche en handdouche. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Het toilet bevindt zich tussen beide slaapkamers in en is te bereiken vanuit de gang.

Tuin

De tuin is gelegen op het zuiden, loopt over de gehele breedte van de woning en is onderhoudsvrij ingericht. De totale oppervlakte bedraagt 42 m2. De tuin is tevens via de parkeerplaatsen achter de woning bereikbaar. De afsluitbare schuur is circa 6 m2 groot.

Bijzonderheden

- Gehele woning PVC visgraat vloer
- De woning wordt verhuurd inclusief raambekleding aan de voorzijde
- Onderhoudscontract voor Cv-ketel aanwezig
- Onderhoudsvrije tuin op het zuiden

Kenmerken