Beschrijving

PER 8-8 BESCHIKBAAR - gemeubileerd appartement - incl zonnepanelen op TOPLOCATIE

Op een werkelijk prachtige locatie in het centrum is dit voormalig warenhuis omgebouwd tot een flitsend appartementencomplex. Het 2-kamer appartement is zeer fraai afgewerkt, van alle gemakken voorzien en heeft met het plafond een deel van het originele karakter behouden. Het appartement is door de vele ramen zeer licht en heeft 1 in dit complex 1 van de leukste uitzichten.

Indeling
De hal biedt toegang tot het separate toilet,  interne berging (incl wasmachine en droger) en woonkamer met open keuken (ca. 35m2). De keuken is voorzien van een 5-pits inductieplaat, grote koelkast, aparte vriezer, design afzuigkap , vaatwasmachine en kraan met uittrekbare slang. De ruime slaapkamer (ca. 13m2) is via de woonkamer te bereiken. Achterin de slaapkamer bevinden zich de douche en wastafel.  

Inrichting
De woning is onder supervisie van een interieurontwerpster ingericht. De raambekleding is automatisch te bedienen, de PVC-vloer is eenvoudig in onderhoud, er zijn leuke accenten aangebracht en het servies en beddengoed is aanwezig. Kortom: het appartement is instapklaar! 

Algemeen
- 65m2;
- algemene fietsenberging; 
- inclusief zonnepanelen;
- separaat toilet;
- lift in gebouw aanwezig;
- video met intercom;
- zeer energiezuinig;
- vloerverwarming;
- gasloos.

Voorwaarden:
- tijdelijke verhuur is bespreekbaar;
- totaalprijs: €1395,-; 
- kale huur: € 1.150,-;
- servicekosten € 50,-;
- meubels incl gloednieuwe wasmachine en droger € 100,-;
- gas / water / electra / internet / televisie / belastingen €95,-;
- huurders worden gescreend.

Aan bovenstaande kunnen geen rechten ontleend worden.

Kenmerken