Omschrijving

PER 1 JULI BESCHIKBAAR: LEUKE BENEDENWONING MET TUIN

Aan de Esdoornstraat komt per 1 juli deze leuke benedenwoning beschikbaar. De woning is gelegen op de begane grond, heeft twee woonlagen en biedt in totaal ca. 65m2 woonoppervlakte. Het beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, nette badkamer en achtertuin. De keuken is voor zien van inbouw vaatwasser, kookplaat, oven en afzuigkap. Daarnaast is er een losstaande koelkast en magnetron aanwezig. De badkamer is voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet. 

Het appartement is gelegen in de buurt 2e Daalsebuurt en omgeving. Het is een betrekkelijk levendige en gezellige buurt. Qua bereikbaarheid is de woning goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Indeling:
begane grond: entree, hal, woonkamer met open keuken (ca. 35m2), slaapkamer (ca. 8m2), de woonkamer geeft toegang tot de tuin (ca. 25m2), de hal geeft toegang tot de badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet;
1e verdieping: overloop, slaapkamer (ca. 16m2).

Bijzonderheden:
- Leuke benedenwoning met tuin;
- Geschikt voor een stel, een gezin of voor maximaal twee individuen;
- Borgsom bedraagt éénmaal de maandhuur.

De huurprijs bedraagt €1.450,- exclusief per maand. De (nuts)voorzieningen dient huurder zelf te verzorgen.

Geïnteresseerd in deze woning? Reageer dan via de website of bel met 050 - 364 62 19.

Kenmerken