Woningtaxatie Groningen

Gevalideerd taxatierapport

Een deskundig onderbouwde taxatie is cruciaal voor de financiering, aankoop of verkoop van je eigen huis of belegginsgpand. In vrijwel de meeste gevallen vraagt de bank/hypotheekverstrekker om een door het NWWI gevalideerd taxatierapport. 050Vastgoed kan dit voor je verzorgen.

Vraag een taxatie aan >

050Vastgoed is aangesloten bij de brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs (VBO) en onze taxateurs staan ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Onze taxatierapporten voor eigen woningen (gevalideerde taxatierapporten) worden geaccepteerd door vrijwel alle Nederlandse banken en hypotheekverstrekkers.

Werkgebied

Het NWWI hanteert een werkgebiedregeling. Wij kunnen tot 30 km rondom onze vestigingsplaats in Groningen in de provincies Groningen & Friesland en tot 20 km rondom onze vestigingsplaats in Groningen in de provincie Drenthe een woning taxeren.

Waarvoor kun je ons taxatierapport gebruiken? 

  •  Voor optimale verkoop
  •  Voor verstandige aankoop
  •  Voor aanvraag eigen woning hypotheek
  •  Voor aanvraag vastgoedhypotheek
  •  Voor verzekeringsdoeleinden of jaarrekening

Hoe snel kunnen wij taxatierapport opleveren?

Bij 050Vastgoed hanteren we een doorlooptijd van drie werkdagen. Zodra onze taxateur de woning op locatie heeft kunnen opnemen, dan streven wij ernaar om het rapport binnen drie werkdagen op te leveren.

Wat kost een taxatierapport?

Een taxatierapport kost bij ons €795,-.

Vastgoed & Groningen

Tips en actualiteiten gedeeld door de vastgoedspecialist.

Hoe haal ik het maximale uit een vastgoedinvestering?

Vraag een adviesgesprek aan of bel +31 (0)50 - 364 62 19